ShikoShqip.net - IPTV Falas

Aplikacioni i "ShikoShqip IPTV" është mënyra më e mirë e shikimit të kanaleve televizive shqiptare online, që ju ofron mundësinë të shikoni mbi 150 kanale shqip falas.


Në vazhdim mund ta shkarkoni aplikacionin direkt nga faqja jonë dhe ta instaloni në telefonin tuaj.
Manual si ta instaloni aplikacionin e ShikoShqip

10.000+

Shkarkime

5.000+

Vizitore çdo ditë

100+

Reagime pozitive

100%

Kanale stabile

Reth ShikoShqip.net

ShikoShqip është mënyra më e mirë e shikimit të kanaleve televizive shqiptare online që ju ofron mundësinë të shikoni mbi 150 kanale shqip falas.

Duke shkarkuar aplikacionin tonë për Android ju mund të shikoni kanalet tuaja të preferuara shqiptare kudo që të lëvizni apo udhëtoni. Aplikacioni i ShikoShqip është mjaft i thjeshte ne përdorim dhe i optimizuar edhe për pajisjet “Tv Box” që janë me sistemin operativ Android, kështu që ju mund ti shikoni kanalet shqip falas edhe në televizorin tuaj.

Në aplikacionin e ShikoShqip ju mund ti shikoni falas të gjitha kanalet kombëtare shqiptare, kanalet sportive, kanalet për fëmijë, si dhe kanalet me filma e dokumentarë në kualitet të lartë HD dhe sigurisht pa ngecje, mjafton që interneti i juaj të jetë së paku mbi 2 Mbps. Shikim të këndshëm.

Si duket aplikacioni?

Në vazhdim mund të shikoni disa screenshots se si duket aplikacioni i ShikoShqip IPTV.